Изберете страница

Анти-айдж терапия за кожа склонна към пигментация

Sushi Ceremony

Суши церемонията е луксозна линия, предназначена специално за тези, които търсят ефективни и оригинални терапии и чувството за благополучие. Разнообразието от продукти на Sushi Ceremony е идеалното решение за многобройните нужди на зрялата кожа, свързани със стареенето. Церемонията, основана на стари традиции е не само форма на бягство от ежедневието, но преди всичко забележително ефективна процедура за красота.

Съвременната формула на продуктите се основава на внимателно подбрани активни съставки от растителен произход, включващи: Бял равнец (Achillea millefolium), Горски слез (Malva sylvestris), Маточината (Melissa officinalis), Цариче (Alchemilla vulgaris), Лютива мента (Menta piperita), Лечебна иглика (Primula veris), Лечебно великденче (Veronica officinalis). Иновативният комплекс Алпийски растения отстранява токсините от кожата и я оставя сияеща и пълна с живот. Изброените съставки гарантират ефективността на процедурата срещу хиперпигментациите, чрез регулиране на процесите на производство на меланин. В резултат на това повърхностните пигментни петна видимо намаляват.

Важна съставка на церемонията е силно интензивен оризанол. Това вещество, извлечено от оризови кълнове, е естествен дериват на естера на феруловата киселина. Силата му е във високата антиоксидантна ефективност и отличната абсорбция от кожата.  Оризанолът увеличава микроциркулацията и помага за намаляване на бръчките.

Богатата композиция се допълва и от витамин Е и хиалуронова киселина, които ефективно изглаждат и подхранват кожата, правейки я здрава и подмладена.

Естествените съставки (без парабени) гарантират безопасност и ефективност в борбата с пигментациите. Красивият резултат и ефективността на церемонията се дължат на усъвършенстваната формула на продуктите. Освен това, масаж на лице, базиран на шиацу техники, ще успокои сетивата и ще ви помогне да се отпуснете. Продуктите от суши серията може да се използва и през четирите сезона от годината.

Препоръки

Препоръчва се като целогодишна многофункционална грижа за зряла кожа склонна към пигментации.

Резултат

  • изглажда и намалява бръчки
  • изсветлява пигментациите
  • изравнява тена на кожата
  • стяга кожата
  • регенерира клетките
  • хидратира кожат
  • повишава еластичността на тъканите
  • стимулира процеса на производство на колаген
  • придаване на младежки, сияен вид на кожата