Изберете страница
Лифтинг Терапия

Лифтинг Терапия

Лифтинг Терапия

Beauty LiftoLogy

Използвайки напреднали биотехнологични познания създадохме линия, фокусирана върху подмладяването и лифтинга. Двата основни фактора, които определят дали възприемаме лицето като младо или зряло са: вида на кожата (наличие на бръчки, пигментации, загуба на стегнатост и др.) и формата на лицето. Можем да забележим промени в пропорциите на лицето, които са резултат на въздействието на гравитацията, изменения на скелетната система, изтъняване на подкожната тъкан и отслабване на мускулната тъкан. Видимите промени са добре  дефинирани от принципа на обърнатия триъгълник, който в млада възраст е с основа отгоре, а при по-възрастните хора е обърнато. Линията Beauty LiftoLogy, благодарение на продукти, адаптирани към отделните области на лицето, ви позволява да постигнете най-добър ефект и в двата аспекта. Освен това, в зависимост от нуждите на клиента, процедурата може да бъде извършена по инвазивен начин с помощта на микронидлинг или релаксиращ вариант, при който използваме LiftUp масажа с елементи от техниката Kobido. Поради високотехнологичните съставки, намиращи се в продуктите /включително: DMAE, Stoechiol, Voluform, Argireline или Adenosine/ както качеството на кожата, така и овала на лицето се подобряват. Beauty LiftoLogy се фокусира върху разкрасяването на зрялата кожа. 

Препоръки:

Терапията се препоръчва за зряла кожа с видими бръчки и увиснал овал на лицето. Кожа с признаци на фотостареене, бореща се със загуба на еластичност и стегнатост, суха кожа. Неинвазивната алтернатива на естетичните, медицински, анти-ейдж терапии. 

Резултат:

 • забавяне на процеса на стареене на кожата
 • подобряване на овала на лицето 
 • интензивна ревитализация 
 • възстановяване на плътността на кожата 
 • намаляване на бръчките и браздите по лицето 
 • повишаване на стегнатостта на кожата  
 • изглаждане
 • подобряване качеството на кожата чрез оксигенация и хидратация 
 • цялостна грижа против стареене 
Терапия за подмладяване и защита на ДНК на кожата

Терапия за подмладяване и защита на ДНК на кожата

Терапия за подмладяване и защита на ДНК на кожата

DNA Protection Expert

Увреждането на ДНК кода е едно от пагубните действия на свободните радикали, които активно допринасят за стареене на кожата. Този процес може да бъде значително подтиснат, когато се комбинира сила на природата със съвременния биотехнологичен прогрес. За да се бори ефективно срещу видимите последици от оксидативния стрес, Purlés създаде нова продуктова линия: DNA Protection Expert. Оксидативният стрес представлява загуба на баланс между производството и неутрализирането на свободните радикали. Сложната формула от активните съставки в новата линия, включваща Anti-Pollution Oil Complex, Triple VitC System and Antioxidant Complex, неутрализира оксидантите, които са вредни за клетъчния ДНК код, гарантирайки ефективно подмладяващо действие. Естествените компоненти на продуктите улесняват поддържането на балансирани функции на кожата, а в комбинация с усъвършенствани молекули (Lipochroman, DNA-Protective Active, Anti-Pollution Active), те свеждат до минимум ефектите, причинени от негативните външни фактори, като замърсяване или ултравиолетово лъчение, осигуряват детоксикация и намаляване на симптомите на фото-стареене, възвръщайки здравословното сияние на кожата.

Препоръки:

Терапия се препоръчва за всеки тип кожа, особено зряла или със структурни и мимически бръчки. Също така за кожа с уморен, сив тен и разширени пори.

Резултат:

 • цялостна грижа против стареене
 • интензивна регенерация
 • хидратиране на отпусната, уморена кожа
 • изглаждане на бръчките
 • силен антиоксидантен ефект
 • детоксикация на кожата
 • защита на клетъчния ДНК код на кожата
Миктобиом спектрум

Миктобиом спектрум

Миктобиом спектрум

Microbiome Spectrum
Доскоро се смяташе, че всички бактерии са наш враг. Науката обаче доказа, че без наличието на бактерии е невъзможно хората да функционират. Физическата бариера на епидермиса и кожната микробиота образуват неразделна част от правилно функциониращата имунна система. Това е първата линия на защита, в т.ч. срещу патогени, както и чудесен регулатор на рН. Ниската бактериална диференциация на микробиотата може да увреди кожната бариера и да доведе до повишена склонност към дразнене, атопичен дерматит, екзема или акне.

Кожният микробиом се нуждае от нашата грижа, така както се грижим и за чревната флора. Освен традиционната грижа кожата трябва да бъде снабдена и с източник на въглехидрати, азот и микроелементи. Козметиката, обогатена с пробиотици и пребиотици, може да помогне за възстановяване на правилния микробиом на кожата. Линията Microbiome Spectrum е предназначена за грижа за особено взискателна, чувствителна, свръхактивна, алергична кожа, склонна към тежка сухота или атопия. Основната причина за това състояние на кожата е нарушен микробиом в резултат на лоша грижа, инвазивни процедури, дерматологични терапии. Добре функциониращата микробиота е ключът към здравата и млада кожа.

Препоръки

Препоръчва се за най-взискателната, чувствителна, свръхактивна, алергична кожа, склонна към силно изсушаване или атопия. При дисбаланс на кожата в резултат на дерматологични терапии, както и инвазивни козметични процедури.

Резултат

 • успокоява кожата
 • регенерира тъканта
 • възстановява баланса на кожната микробиота
 • възстановява хидролипидната бариера
 • интензивно хидратира
 • намалява проблема с грапавостта и лющенето на кожата
 • намалява раздразнението
 • укрепва имунната система на кожата
 • подхранва
Анти-айдж терапия за кожа склонна към пигментация

Анти-айдж терапия за кожа склонна към пигментация

Анти-айдж терапия за кожа склонна към пигментация

Sushi Ceremony

Суши церемонията е луксозна линия, предназначена специално за тези, които търсят ефективни и оригинални терапии и чувството за благополучие. Разнообразието от продукти на Sushi Ceremony е идеалното решение за многобройните нужди на зрялата кожа, свързани със стареенето. Церемонията, основана на стари традиции е не само форма на бягство от ежедневието, но преди всичко забележително ефективна процедура за красота.

Съвременната формула на продуктите се основава на внимателно подбрани активни съставки от растителен произход, включващи: Бял равнец (Achillea millefolium), Горски слез (Malva sylvestris), Маточината (Melissa officinalis), Цариче (Alchemilla vulgaris), Лютива мента (Menta piperita), Лечебна иглика (Primula veris), Лечебно великденче (Veronica officinalis). Иновативният комплекс Алпийски растения отстранява токсините от кожата и я оставя сияеща и пълна с живот. Изброените съставки гарантират ефективността на процедурата срещу хиперпигментациите, чрез регулиране на процесите на производство на меланин. В резултат на това повърхностните пигментни петна видимо намаляват.

Важна съставка на церемонията е силно интензивен оризанол. Това вещество, извлечено от оризови кълнове, е естествен дериват на естера на феруловата киселина. Силата му е във високата антиоксидантна ефективност и отличната абсорбция от кожата.  Оризанолът увеличава микроциркулацията и помага за намаляване на бръчките.

Богатата композиция се допълва и от витамин Е и хиалуронова киселина, които ефективно изглаждат и подхранват кожата, правейки я здрава и подмладена.

Естествените съставки (без парабени) гарантират безопасност и ефективност в борбата с пигментациите. Красивият резултат и ефективността на церемонията се дължат на усъвършенстваната формула на продуктите. Освен това, масаж на лице, базиран на шиацу техники, ще успокои сетивата и ще ви помогне да се отпуснете. Продуктите от суши серията може да се използва и през четирите сезона от годината.

Препоръки

Препоръчва се като целогодишна многофункционална грижа за зряла кожа склонна към пигментации.

Резултат

 • изглажда и намалява бръчки
 • изсветлява пигментациите
 • изравнява тена на кожата
 • стяга кожата
 • регенерира клетките
 • хидратира кожат
 • повишава еластичността на тъканите
 • стимулира процеса на производство на колаген
 • придаване на младежки, сияен вид на кожата
Анти-айдж терапия за стягане, регенерация и лифтинг

Анти-айдж терапия за стягане, регенерация и лифтинг

Анти-айдж терапия за стягане, регенерация и лифтинг

Gold, Pearls & Champagne Ceremony

Вечната същност на красотата е концентрирана в уникалната комбинация от активни съставки на Церемонията „Злато, Перли и Шампанско“. Символите на лукса са събрани в единствена по рода си формула против стареене. Естествените съставки (без парабени) гарантират ефективност, безопасност и незабравими сетивни преживявания за всеки тип кожа.

Чудотворното въздействие на златото, което се използва в подмладяващата терапия „Злато, Перли и Шампанско“, е известно от древността и е било използвано за пръв път от Клеопатра. Тази уникална линия гарантира високо качество, безопасност и чудесни резултати при поддържането на  младежкия външен вид на кожата. Терапевтичните свойства на златните частиците са направили този благороден метал осезаем символ на лукса. Ето защо е широко използван в модерната козметология. Той е известен със своите безценни свойства, укрепващи клетките на кожата и стимулиращи процеса на обновяването им. Освен това златните частици подобряват състоянието на кожата, повишават еластичността на тъканите и стимулират процеса на производство на колаген.

Скъпоценните съставки на линията включват също така перли, наричани от древните “сълзи на ангелите”. Тези скъпоценни камъни, оценени от векове за техните “магически” свойства представляват изключителен елемент, използван в съвременната козметология, като ценна съставка за намаляване на бръчките, стягане и изсветляване на кожата. 

Луксозната формула на продуктите е обогатена допълнително с екстракт от хайвер и най-благородните от всички напитки – шампанското. Те играят важна роля в процеса на регенерация, допълват недостига от макроелементите и изглаждат кожата.

Изобилието от активни съставки, аминокиселини, витамини и най-вече антиоксиданти, стимулира естествената бариера срещу фото-стареене, хидратира кожата и повишава клетъчния метаболизъм.

Препоръки

Препоръчва се като много функционална подмладяваща грижа за зряла кожа.

Резултат

 • изглажда и намалява бръчки
 • стяга кожата
 • регенерира
 • укрепва клетките на кожата и стимулира процеса на обновяването им
 • повишава еластичността на тъканите
 • стимулира процеса на производство на колаген
 • изсветлява пигментациите
 • стимулира естествената бариера срещу фото-стареене
 • хидратира кожата
 • повишава клетъчния метаболизъм
 • придава младежки, сияен вид на кожата
Терапия за Чувствителна кожа – Капилярна кожа

Терапия за Чувствителна кожа – Капилярна кожа

Терапия за Чувствителна кожа – Капилярна кожа

SensiSkin Garden Ceremony for Capillaries Skin

Успокояваща терапия, галеща чувствителната и капилярна кожа. Релаксиращ аромат облекчава ума и освобождава от стреса. Изобилието от витамин Ц укрепва стените на капилярите и имунната система на кожата. Той улавя свободните радикали и помага на кожата да запази младостта и тонуса си. Високо концентрирани активни формули, базирани на растителни екстракти от къпини и боровинки, намаляват възпалението и осигуряват незабавно облекчаване, идеално хидратират, подхранват и успокояват кожата. Намаляват видимо капилярите. По време на тази церемония въздухът е изпълнен със сладък плодов аромат на горски съкровища, омайващ сетивата и отпускащ тялото. Терапията изравнява тена на лицето и подобрява състоянието на кожата. Церемонията гарантира блестяща и красива кожа.

Препоръки

Успокояваща терапия за чувствителна и капилярна кожа.

Резултат

 • намаляване на раздразнението
 • укрепване на имунната система на кожата
 • укрепване на стените на кръвоносните съдове
 • видимо намаляване на капилярите
 • хидратация
 • антиоксидантно действие
 • подхранване и успокояване
 • намаляване на възпалението
 • изравняване тена на лицето
 • релаксация и освобождаване от стреса
Терапия за Чувствителна кожа – Мазна кожа

Терапия за Чувствителна кожа – Мазна кожа

Терапия за Чувствителна кожа – Мазна кожа

SensiSkin Garden Ceremony for Oily Skin

Успокояваща церемония, създадена за смесена и мазна кожа, която в същото време е чувствителна и склонна към раздразнение. Ритуалът ви отвежда в света на природата, в тази мечтана земя, където градина от билки носи загадъчните аромати на копър, босилек и магданоз. Гледката спира дъха със своите цветове и животът просто продължава в унисон със заобикалящата дива природа. Иновативните формули на продукта подобряват липидната бариера на кожата и засилват нейната имунна система, регулирайки едновременно с това мастните жлези. Билковата смес заедно с кресона видимо намалява себума, почиства кожата и я предпазва от бъдещи възпаления. След терапията кожата е напълно хидратирана и с матово покритие, а предшестващото зачервяване се успокоява и изчезва. Кожата очарова със здрав външен вид и излъчване.

Препоръки

Регулираща и успокояваща терапия за смесена и мазна кожа, която в същото време е чувствителна и склонна към раздразнение.

Резултат

 • ефективно почиства и детоксикира кожата
 • нормализира работата на мастните жлези
 • подобрява липидната бариера на кожата
 • засилва имунна система на кожата
 • намалява себума
 • почиства кожата
 • предпазва от бъдещи възпаления
 • матира кожата
 • хидратира
 • намаляване на раздразнението
Терапия за Чувствителна кожа – Лифтинг и блясък

Терапия за Чувствителна кожа – Лифтинг и блясък

Терапия за Чувствителна кожа – Лифтинг и блясък

SensiSkin Garden Ceremony – Lift & Glow

Релаксираща лифтинг терапия, препоръчва се за всеки тип кожа, особено чувствителна с видима загуба на тонус. Процедурата очарова сетивата с множество плодови аромати, припомняйки спомените от топлото лято. Екстрактът от дива череша придава на кожата сияние, дарява я с антиоксиданти, провитамин А и биофлавоноиди. Осигурява естествено стимулиране на клетъчното обновяване, регенерация и намаляване на възпалението. Екстрактът от папая подобрява еластичността на кожата, като я прави кадифено гладка и блестяща. След терапията кожата е стегната и много свежа. Поради впечатляващите си и незабавни разкрасителни резултати, терапията е подходяща преди всяко важно събитие. Церемонията придава на сетивата енергизиращ аромат на папая и сладост на дива череша. Той осигурява чувствено пътуване до страната на множество аромати, където благополучието и жизнеността са гарантирани.

Препоръки

Терапия за всички типове кожа с първите симптоми на стареене и склонност към раздразнение.

Резултат

 • релаксира мимическите бръчки
 • изглажда и лифтира
 • подпомага процесите на регенерация
 • стимулиране на клетъчното обновяване
 • подобрява еластичността на кожата
 • намалява възпалението
 • укрепва имунната система на кожата
 • прави кожата кадифено гладка и блестяща
 • дава здравословен вид на кожата
Терапия за Чувствителна кожа – Хидратация и свежест

Терапия за Чувствителна кожа – Хидратация и свежест

Терапия за Чувствителна кожа – Хидратация и свежест

SensiSkin Garden Ceremony – Hydra & Radiance

Хидратираща и подмладяваща терапия, изкушаваща с аромат на сочени,червени плодове. Тя съчетава изключителните свойства на ягоди, малини и боровинки. Тези летни плодове са истинска витаминно-минерална бомба, която хидратира, подхранва кожата и в същото време ефективно се бори със свободните радикали, вследствие на което забавя процеса на стареене. Съдържанието на витамини А, С, Е и група В, влияе върху стимулирането на синтеза на колаген, увеличавайки плътността на кожата и подобрявайки нейната стегнатост и еластичност. Кожата възвръща естествената си жизненост и баланс, а ароматът на сладки плодове отпуска и енергизира сетивата. Терапията е отлична SOS грижа, използвана „преди голямото събитие“. Тя възстановява кадифената гладкост на кожата и подобрява цвета ѝ, осигурява видим блясък и подхранване на кожата.

Препоръки

Терапията е подходяща за уморена кожа, със симптоми на фотостареене.

Резултат

 • хидратира и подмладява
 • подхранва кожата
 • ефективно се бори със свободните радикали
 • забавя процеса на стареене
 • стимулирането на синтеза на колаген
 • увеличава плътността на кожата
 • подобрява стегнатост и еластичност на кожата
 • кожата възвръща естествената си жизненост и баланс
 • възстановява кадифената гладкост на кожата
 • подобрява цвета на кожата
 • осигурява видим блясък и подхранване на кожата
Терапия за Чувствителна кожа – Почистваща терапия

Терапия за Чувствителна кожа – Почистваща терапия

Терапия за Чувствителна кожа – Почистваща терапия

SensiSkin Garden Ceremony – Purifying Skin

Холистична почистваща и матираща терапия за мазна кожа с излишен себум и склонна към комедони. Невероятната комбинация от самозатоплящи се естествени минерали и освежаваща червена боровинка доставя неочаквани усещания. Ритуалът започва с иновативна маска за лице, която елиминира токсините от най-дълбоките слоеве на кожата. Ефективността на церемонията се гарантира от зеолит, който благодарение на своите топлинни способности почиства порите, подобрява проникването на активните съставки и засилва микроциркулацията. Той осигурява баланс на кожните функции и достатъчни нива на кислород и освен това ефективно регулира отделянето на себум. Червената боровинка, богата на микроелементи, витамин С и токотриеноли, забавя стареенето на кожата и реминерализира, като в същото време придава плодов аромат, който разглезва сетивата. След церемонията порите са сведени до минимум, кожата матирана и без никакво възпаление, докато тялото остава напоено с райско чувство на релаксация, вливаща енергия и свежест.

Препоръки

Терапията е подходяща за смесена или мазна, себорейна кожа.

Резултат

 • почиства и матира кожа
 • премахва излишен себум
 • почиства и намалява порите
 • елиминира токсините от най-дълбоките слоеве на кожата
 • осигурява баланс на кожните функции
 • осигурява достатъчни нива на кислород
 • ефективно регулира отделянето на себум
 • забавя стареенето на кожата
 • успокоява възпаленията
 • засилва микроциркулацията

 

Терапия за Чувствителна кожа

Терапия за Чувствителна кожа


Warning: DOMDocument::createElement(): unterminated entity reference Glow in /home/purlgnhw/public_html/wp-content/themes/Child-Purles/functions.php on line 77

Warning: DOMDocument::createElement(): unterminated entity reference Radiance in /home/purlgnhw/public_html/wp-content/themes/Child-Purles/functions.php on line 77

Терапия за Чувствителна кожа

SensiSkin Garden Ceremony

SensiSkin Garden Ceremony прилича на градина, пълна с билки и растения, внимателно подбрани, за да отговорят на нуждите на чувствителната кожа. Не само сухата и тънка кожа е чувствителна, но мазната или смесената, както и младата или зряла кожа могат да бъдат също чувствителни. Това, което свързва всички тези типове кожа, е фактът, че те лесно се дразнят от температурни промени, стрес, алкохол, някои козметични съставки или процедури. Дразненето е последвано от непрекъснато, дълготрайно и повтарящо се парене, усещане за опъване, белене, зачервяване или сърбеж. Ето защо чувствителната кожа изисква грижа, адаптирана към нейните специфични нужди. Марката Purlés предлага голямо разнообразие от продукти за професионална употреба, които имат разнообразна насоченост и се препоръчват при всички типове кожа, но тези продукти са съобразени с  нуждите на чувствителната кожа. Успокояващи активни съставки като алантоин, екстракт от алое и азулен (активна съставка на лайката, която има силни противовъзпалителни и бактериостатични свойства) се грижат за кожата. Северноатлантически червени водорасли, богати на протеини и витамини С и В, стимулират и хидратират кожата. Основата на продуктовата линия SensiSkin Garden се състои от нежни, успокояващи екстракти, които се грижат ефективно за чувствителната кожа. Зрялата кожа се стимулира и изглажда от екстракта от череши. Куперозната кожа е подсилена от екстракт от боровинка или касис, танини и витамини. Мазната се нормализира чрез смесване на ароматни билки: босилек, копър и магданоз.

Грижа за околоочния контур

Грижа за околоочния контур

Грижа за околоочния контур

Eye Contour

Кожата около очите е изключително чувствителна. Тя е дебела само половин милиметър, пет пъти по-тънка от кожата по бузите. В тази област има много малко мастни жлези, поради което хидролипидният филм е по-малко издръжлив. Зоната на очите е особено податлива на въздействие на вредни фактори като: студ, вятър, слънчева радиация или изкуствена светлина. Кожата в тази зона се нуждае от допълнителна грижа и специална терапия, което може да се постигне само с висококачествени продукти, предназначени специално за тази цел. Марката Purlés, за да отговори на точните очаквания на своите клиенти, е създала уникална линия Eye Contour, предназначена за кожата около очите, на хора от различни възрасти. Линията се основава на органични съставки, извлечени от растения, отглеждани без никаква химическа намеса. Козметиката е произведена по екологичен начин, в съответствие с най-високите стандарти за качество и критерии за безопасност. Линията за околоочен контур е толкова специална и уникална не само заради начина, по който е направена, но и защото е добре поносима и ефективна.

Препоръки

Терапия за областта на очите, с първите симптоми на стареене и бавно лимфообращение.

Резултат

 • намалява и изглажда фините линии и бръчки
 • намалява тъмните кръгове
 • намалява раздразнението
 • намалява подпухналостта и торбичките под очите
 • подобрява тонуса на кожата
 • подобрява лимфната циркулация
 • регенерира и укрепва липидната бариера на кожата
 • веждите и ъглите на очите видимо се повдигат
 • хидратира и изглажда
Терапия със стволови клетки

Терапия със стволови клетки

Терапия със стволови клетки

Stem Cells Ceremony Purlés

Интензивна подмладяваща и хидратираща терапия, основана на регенериращия потенциал на растителните стволови клетки. Церемонията възстановява младия, здрав вид на кожата, овлажнява и спомага за подобряване на еластичността и здравината на кожата. Тя незабавно стимулира кожата ви към интензивна регенерация, забавя стареенето, предпазва кожата от негативното влияние на външните фактори и я подмладява. Ефектите са видими веднага след първата процедура – хидратация, намаляване на бръчките и придава на лицето естествен, свеж вид и блясък.

Препоръки

Терапия се препоръчва за всички типове кожа, особено сива, уморена кожа, с проблеми с капилярите.

Резултат

 • възстановява младия и здрав вид на кожата
 • забавя стареенето на кожата
 • предпазва кожата от негативното влияние на външните фактори
 • подмладява
 • намалява  бръчките
 • хидратира
 • подобрява еластичността и здравината на кожата
 • стимулира кожата към интензивна регенерация
 • придава на лицето естествен, свеж вид и блясък

 

Терапия за мазна, комбинирана и проблемна кожа на всяка възраст

Терапия за мазна, комбинирана и проблемна кожа на всяка възраст

Терапия за мазна, комбинирана и проблемна кожа на всяка възраст

Pure Rebalancing Ceremony

Тази новаторска линия се основава на специална концепция за грижа за мазна, комбинирана и акнетична кожа на всяка възраст. Експертното качество и ефективността на продуктите са резултат от задълбочени и строги дерматологични тестове.

Продуктите осигуряват фокусирано действие върху всички причини за акнето: анормална кератоза, свръхпроизводство на себум, прекомерно нарастване на бактериите и сухота на кожата. Освен това, формулата се възползва не само от ефекта на аргилотерапия, но и от силата на растителни екстракти като юлибрисинова албиция, екстракти от дрожд и репей и сребърен клен. Тя се съобразява с индивидуалните нужди на кожата на лицето в определени части, като изглажда бръчките, стяга и хидратира кожата. По този начин ѝ придава здравословен и младежки вид.

Основен акцент на терапията е въвеждането на антибактериален еликсир на основата на салицилова киселина. Благодарение на внимателно подбраните активни съставки, кожата се почиства, микрофлорните бактерии се балансират и активността на мастните жлези се стабилизира. Благодарение на плодовите екстракти от портокал и лимон, кожата възстановява здравия си вид, намаляват белезите от акне, кожата става гладка и мека. Освен това маската, базирана на ценни глини и масла от вечерна иглика и сусам, нежно свива порите, елиминира излишните токсини в кожата, подхранва и предпазва от вредни външни фактори. Лечението ефективно се бори с несъвършенствата без дразнене на кожата и осигурява дълготраен матов ефект.

Препоръки

За мазна, комбинирана и проблемна кожа с видими черни точки и разширени пори, нуждаеща се също от мануално почистване.

Резултат

 • регулиране производството на мастните жлези
 • ускоряване на заздравяването на възпалените рани
 • свиване и почистване на порите
 • микрофлорните бактерии се балансират
 • кожата се почиства и възстановява здравия си вид
 • намаляват белезите от акне
 • кожата става гладка и мека
 • елиминиране на излишните токсини в кожата и детоксикация
 • подхранва и предпазва от вредни външни фактори
 • осигурява дълготраен матов ефект
Витамин Ц терапия

Витамин Ц терапия

Витамин Ц терапия

Vitamin C Skin Therapy

Интензивна терапия, основана на безценните свойства на витамин Ц в концентрация 20%, който повишава производството на колаген и еластин, улеснява регенерацията на кожата и повишава нивото на влага. Той забавя процесите, причинени от вредните свободни радикали, стреса и замърсяването на въздуха. Подходящ е за всички видове кожа, особено за сива и уморена, но също за куперозна и кожа с хиперпигментация. Терапията възстановява кожата, подобрява нейното ниво на хидратация, противодейства на свободните радикали, изглажда и изравнява тона на лицето. След процедурата кожата е гладка и свежа. Възстановява естествения блясък и равномерен цвят на лицето.

Препоръки

Терапия се препоръчва за всички типове кожа, особено сива, уморена кожа, с проблеми с капилярите.

Резултат

 • повишава производството на колаген и еластин
 • улеснява регенерацията на кожата
 • подобрява ниво на хидратация
 • възстановява кожата
 • противодейства на свободните радикали
 • изглажда и изравнява тона на лицето
 • кожата става гладка и свежа
 • възстановява естествения блясък и равномерен цвят на лицето
Киселинен пилинг

Киселинен пилинг

Киселинен пилинг

Acid Peels

Vit C-Peel Киселинен пилинг

Препоръки:

Препоръчва се за суха и чувствителна кожа с видим проблем с пигментацията, уморен и сив тен, типична „кожа на пушач“.

Резултат:

Видимо изсветляване и подобряване на тена на кожата. Ефектът на гладката, светла и блестяща кожа. Възстановяване на естествената бариера на епидермиса. Подобряване нивото на хидратация и състоянието на кожата.

L-Peel Киселинен пилинг

Препоръки:

Препоръчва се за суха, дехидратирана и чувствителна кожа. Кожа със съдови проблеми и розацея. Зряла или застаряваща кожа с първите признаци на стареене. Може да се използва целогодишно.

Резултат:

Хидратиране, изглаждане и омекотяване на кожата, синтез на колаген и еластин, намаляване видимостта на разширените капиляри, укрепване на защитната бариера, противовъзпалително действа.

G-Peel Киселинен пилинг

Препоръки:

Препоръчва се за зряла кожа с видими симптоми на стареене, мазна кожа, пигментации, подготовка за други терапии.

Резултат:

Силно подмладяващо действие. Дълбоко ексфолиране и регенерация на кожата. Подобрена гладкост на кожата: намаляване на дълбочината на бръчките, подобряване на плътността на кожата. Намаляване на разширените пори и акне белези. Изравняване на тена на кожата.

M-Peel Киселинен пилинг

Препоръки:

Препоръчва се за чувствителна кожа, при фотостареене, дисколорация, мелазма, лунички, поствъзпалителна хиперпигментация, мазна, себорейна кожа, фоликуларно акне, пустуларно акне, комедонно акне, розацеа.

Резултат:

Възстановяване на кожата, изглаждане на малките бръчки. Изсветляване на пигментациите и изравняване на тена на кожата. Бързо подобрение на мастното състояние на кожата, нормализиране на секрецията на себум, елиминиране на черните точки и възпалението.

S-Peel Киселинен пилинг

Препоръки:

Препоръчва се за зряла кожа, бръчки, белези, стрии, мазна, себорейна кожа, фоликуларно акне, пустуларно акне и точково акне, разширени пори.

Резултат:

Подобрена гладкост на кожата: намаляване на дълбочината на бръчките, подобряване на плътността на кожата. Намаляване на разширените пори и белези от акне. Изравняване тена на кожата. Действа противовъзпалително и антисептично. Ускоряване на лечебния процес на пробиви и дразнене.

F-Peel Киселинен пилинг

Препоръки:

Препоръчва се за кожа с пигментации, с неравен цвят, зряла кожа, бръчки, симптоми на фотостареене.

Резултат:

Изравняване на цвета на кожата, изсветляване на пигментациите. Подмладяване на кожата, намаляване на дълбочината на бръчките, подобряване на стегнатостта на кожата.

R-Peel Киселинен пилинг

Показания:

Препоръчва се за зряла кожа, бръчки, хиперпигментация, фотостареене, отпусната кожа, сив тен, кожа без блясък.

Резултати:

Подобряване на гладкостта на кожата, намаляване на дълбочината на бръчките, увеличаване на плътността и стегнатостта на кожата. Равен тон на кожата. Подобряване състоянието на кожата и намаляване на несъвършенствата.

A-Peel Киселинен пилинг

Препоръки:

Препоръчва се за дехидратирана, изморена кожа със симптоми на фотоувреждане, чувствителна кожа.

Резултати:

Регенерация, силна хидратация, изглаждане, възстановяване на блясъка, здравия и свеж вид на кожата. Изравняване на тена на лицето. Подобряване на стегнатостта на кожата.

Терапия с дълготраен подмладяваща ефект, подпомагаща инвазивните естетични медицински процедури и пластични операции

Терапия с дълготраен подмладяваща ефект, подпомагаща инвазивните естетични медицински процедури и пластични операции

Терапия с дълготраен подмладяваща ефект, подпомагаща инвазивните естетични медицински процедури и пластични операции

Clinical Repair Care

Специална терапия предназначена за козметични и здравни заведения. Високите дози от активни вещества с клинична ефикасност не само гарантират успешна терапия след естетични медицински процедури или пластична хирургия, но също така предлагат анти-айджинг терапии преди и между инвазивни процедури. Създаването на продуктите и терапията се основава на стремежа към съвършенство и представлява перфектна комбинация на медицински подбрани активни съставки в най-високи възможни дози и уникални рецепти с възстановяващо, хидратиращо и регенериращо действие.

Терапията предлага дълготраен ефект за подмладяване на кожата, като използва неинвазивен метод на въздействие. Тя незабавно подобрява състоянието на кожата, възстановява и намалява зачервяването и подуването след медицински и козметични процедури. Тя гарантира видимо намаляване на бръчките и гладкост на кожата, както и помага за премахване на сухотата на кожата.

Продуктите, богати на пептидния комплекс Matrixyl synthe 6, Stoechiol, дуо хиалуронен комплекс, аминокиселини и морски гликоген, защитават младежките резерви на кожата, забавят процесите на стареене и помагат да се запази младият вид за по-дълго време. Ефектите от Clinical Repair Care се измерват и забелязват незабавно, предлагайки специализирана и ефективна система за възстановяване и защита на кожата.

Препоръки

Препоръчва се за зряла кожа със симптоми на екзогенно и ендогенно стареене, мимически линии и бръчки, слаба и отпусната кожа. След и/ или по време на естетични медицински процедури, за поддържане и оптимизиране на резултатите.

Резултати

 • интензивна ревитализация
 • подмладяване на кожата
 • хидратация
 • стягане на отпуснатата и уморена кожа
 • видимо намаляване на бръчките
 • възстановяване на стегнатостта и плътността на зрялата и увиснала кожа
 • увеличаване насищането с кислород на кожните клетки
 • подобрява състоянието на кожата
 • възстановява и намалява зачервяването и подуването след медицински и козметични процедури
 • гладкост на кожата
 • забавя процесите на стареене
 • помага да се запази младият вид за по-дълго време
За кожа със съдови проблеми

За кожа със съдови проблеми

За кожа със съдови проблеми

Redness Stop System

Превенцията е ключът към успеха в грижата за кожа със съдови проблеми. Redness Stop System е създадена в подкрепа на тази ежедневна борба, която има за цел да укрепи кръвоносните съдове, да успокои получените кожни промени и да предпази от действието на негативни външни и вътрешни фактори, които могат да влошат състоянието на кожата. Свръхчувствителност, парене, сърбеж и усещане за опъване често съпътстват капилярната кожа, която се характеризира с видими кръвоносни съдове и чувствителност. Симптомите от този тип могат да се засилят поради хормонални промени, екстремни температури, престой в помещения с климатик или стрес. Аларменият сигнал е еритема, първоначално зачервяване, което обаче може да доведе до трайни телеангиектазии и развитие на розацея. Purlés представя гама от професионални продукти, които облекчават възпалената кожа, хидратират, защитават и укрепват. Те перфектно допълват рутинната грижа.

Препоръки

Терапия за кожа със съдови проблеми, без възрастово ограничение. Засилва защитните функции на кожата, укрепвайки кръвоносните съдове, облекчава и хидратира.

Резултати

 • намаляване на еритема и съдовата свръхреактивност
 • засилване на защитната бариера
 • укрепване на кръвоносните съдове
 • успокояване на получените кожни промени
 • предпазване от действието на негативни външни и вътрешни фактори, които могат да влошат състоянието на кожата
 • облекчаване на възпалената кожа
 • хидратация
Хидратираща и насищаща с кислород анти-айдж терапия

Хидратираща и насищаща с кислород анти-айдж терапия

Хидратираща и насищаща с кислород анти-айдж терапия

HydraOxy Intense Therapy

Лошото снабдяване на кожата с кислород нарушава регенеративните ѝ процеси. Кожата старее по-бързо, става отпусната и губи своя блясък. Новата хидратираща и насищаща с кислород линия HydraOxy Intense е създадена за нуждите на точно такава кожа, както и за суха, дехидратирана и зряла кожа. Активните съставки, използвани в тези продукти, спомагат за възстановяване на нивото на влага в кожата и предотвратяват загубата на вода през епидермиса. Също така използването на технологично усъвършенствани комплекси гарантира по-добро насищане с кислород и подобрена микроциркулация на кожата. Освен това HydraOxy Intense спомага за защитата на кожните клетки от отрицателните ефекти на UVB и има стягащ, изглаждащ ефект, като същевременно намалява симптомите на стареене на кожата.

Препоръки

Терапията се препоръчва за суха и дехидратирана кожа без възрастови ограничения. Благодарение на оксигениращия си ефект, тя действа добре и на зряла, сива и уморена кожа, както и кожа на пушачи.

Резултати

 • многоизмерна хидратация на кожата
 • намаляване на загуба на вода през епидермиса
 • насищане с кислород
 • подобряване на цялостното състояние на кожата
 • подобряване на микроциркулацията
 • подобряване регенерационния капацитет на кожата
 • кожата придобива здравословен блясък, гладка е
 • защитата на кожните клетки от отрицателните ефекти на UV лъчи
 • стягащ ефект
 • изглаждащ ефект
 • намалява симптомите на стареене на кожата
Технология растежен фактор

Технология растежен фактор

Технология растежен фактор

Growth Factor Technology

Интензивните технологични разработки в областта на козметологията доведоха до повишено търсене на козметика, съдържаща иновативни активни вещества, които стимулират биологичната активност на кожата. В идеалния случай такива вещества се срещат естествено в кожата, те се усвояват по-добре от нея и имат по-нисък алергенен потенциал. Марката Purlés създаде новаторска линия, наречена „Growth Factor Technology“. Тази нова линия съдържа растежни фактори, съставки, които отговарят на горните изисквания. По-конкретно, новата линия се състои от селекция от пептиди, които оказват биологично влияние върху клетките, като по този начин стимулират техния растеж, метаболизъм и делене. Това действие активира процесите на регенерация и обновяване, които са от решаващо значение при подмладяването на кожата. Изследванията показват, че локалното приложение на смес от растежни фактори върху кожата ускорява процеса на обновяване на кожата, стимулира синтеза на колаген, еластин и други елементи на междуклетъчния матрикс. Силата на растежните фактори може да се използва и върху белези от акне или върху зряла кожа, характеризираща се със загуба на стегнатост и еластичност. Линията Growth Factor Technology служи като чудесно средство за подмладяване. Терапията с растежни фактори, е идеална и за увредена кожа, особено след интензивни процедури в областта на естетичната медицина, като химически пилинг или мезотерапия.

Препоръки

Препоръчва се за кожа, която изисква интензивна регенерация, бори се със загубата на еластичност и стегнатост, има проблем с белезите от акне; за кожа, нуждаеща се от обновяване след химически пилинг, инвазивни процедури в областта на естетичната медицина.

Резултати

 • интензивно стимулиране на обновяването на кожата
 • подмладяващ ефект на клетъчно ниво
 • изглаждане на структурата на кожата
 • намаляване на дълбочината на бръчките
 • намаляване на белезите от акне
 • стимулиране растежа, метаболизъма и деленето на клетите
 • активиране на процесите на регенерация и обновяване
 • подмладяване на кожата
 • стимулиране на синтеза на колаген,
 • стимулиране на синтеза на еластин и други елементи на междуклетъчния матрикс
 • стягане на кожата
 • подобряване на еластичността на кожата
 • възстановява увредена след интензивни процедури (химически пилинг, мезотерапия и др) кожа.
Антицелулитна терапия за разграждане на мазнините и стягане

Антицелулитна терапия за разграждане на мазнините и стягане

Антицелулитна терапия за разграждане на мазнините и стягане

Lipolytic Body Therapy

Липолитичната терапия за тяло  е ефективна алтернатива на инвазивните естетични процедури и пластични хирургични операции. Комбинацията от медицинско-селектирани активни съставки при оптимална концентрация и нестандартни формули са основата на всеобхватното действие, за да бъде кожата стегната, хидратирана и гладка, без видими признаци на целулит. Дългосрочните резултати от отслабването се получават по неинвазивен начин и за кратко време. Богатството на растителни екстракти, съдържащи се в продуктите стимулира микроциркулацията на кожата, която гарантира детоксикацията. Lipout ™ – активна съставка, базирана на най-новите научни открития относно активността на мастните клетки – стимулира превръщането на мастните клетки от неактивна форма, която съхранява мазнините, в активната форма, което води до много бърз процес на термогенеза. Липолитичната терапия за тяло незабавно подобрява състоянието на кожата, чрез стимулиране на метаболизма и процеса на изгаряне на мазнините.

Препоръки

Препоръчва се за хора с целулит, излишна мастна тъкан и отпусна кожа.

Резултати

 • стимулира микроциркулацията
 • изглажда и подобрява текстурата на кожата
 • намалява видимостта на целулита
 • стимулира процеса на изгаряне на мазнини
 • прави кожата по-еластична и стегната
 • дългосрочно отслабване