Изберете страница

Киселинен пилинг

Acid Peels

Vit C-Peel Киселинен пилинг

Препоръки:

Препоръчва се за суха и чувствителна кожа с видим проблем с пигментацията, уморен и сив тен, типична „кожа на пушач“.

Резултат:

Видимо изсветляване и подобряване на тена на кожата. Ефектът на гладката, светла и блестяща кожа. Възстановяване на естествената бариера на епидермиса. Подобряване нивото на хидратация и състоянието на кожата.

L-Peel Киселинен пилинг

Препоръки:

Препоръчва се за суха, дехидратирана и чувствителна кожа. Кожа със съдови проблеми и розацея. Зряла или застаряваща кожа с първите признаци на стареене. Може да се използва целогодишно.

Резултат:

Хидратиране, изглаждане и омекотяване на кожата, синтез на колаген и еластин, намаляване видимостта на разширените капиляри, укрепване на защитната бариера, противовъзпалително действа.

G-Peel Киселинен пилинг

Препоръки:

Препоръчва се за зряла кожа с видими симптоми на стареене, мазна кожа, пигментации, подготовка за други терапии.

Резултат:

Силно подмладяващо действие. Дълбоко ексфолиране и регенерация на кожата. Подобрена гладкост на кожата: намаляване на дълбочината на бръчките, подобряване на плътността на кожата. Намаляване на разширените пори и акне белези. Изравняване на тена на кожата.

M-Peel Киселинен пилинг

Препоръки:

Препоръчва се за чувствителна кожа, при фотостареене, дисколорация, мелазма, лунички, поствъзпалителна хиперпигментация, мазна, себорейна кожа, фоликуларно акне, пустуларно акне, комедонно акне, розацеа.

Резултат:

Възстановяване на кожата, изглаждане на малките бръчки. Изсветляване на пигментациите и изравняване на тена на кожата. Бързо подобрение на мастното състояние на кожата, нормализиране на секрецията на себум, елиминиране на черните точки и възпалението.

S-Peel Киселинен пилинг

Препоръки:

Препоръчва се за зряла кожа, бръчки, белези, стрии, мазна, себорейна кожа, фоликуларно акне, пустуларно акне и точково акне, разширени пори.

Резултат:

Подобрена гладкост на кожата: намаляване на дълбочината на бръчките, подобряване на плътността на кожата. Намаляване на разширените пори и белези от акне. Изравняване тена на кожата. Действа противовъзпалително и антисептично. Ускоряване на лечебния процес на пробиви и дразнене.

F-Peel Киселинен пилинг

Препоръки:

Препоръчва се за кожа с пигментации, с неравен цвят, зряла кожа, бръчки, симптоми на фотостареене.

Резултат:

Изравняване на цвета на кожата, изсветляване на пигментациите. Подмладяване на кожата, намаляване на дълбочината на бръчките, подобряване на стегнатостта на кожата.

R-Peel Киселинен пилинг

Показания:

Препоръчва се за зряла кожа, бръчки, хиперпигментация, фотостареене, отпусната кожа, сив тен, кожа без блясък.

Резултати:

Подобряване на гладкостта на кожата, намаляване на дълбочината на бръчките, увеличаване на плътността и стегнатостта на кожата. Равен тон на кожата. Подобряване състоянието на кожата и намаляване на несъвършенствата.

A-Peel Киселинен пилинг

Препоръки:

Препоръчва се за дехидратирана, изморена кожа със симптоми на фотоувреждане, чувствителна кожа.

Резултати:

Регенерация, силна хидратация, изглаждане, възстановяване на блясъка, здравия и свеж вид на кожата. Изравняване на тена на лицето. Подобряване на стегнатостта на кожата.